Tre generasjoner Amcarentusiaster!

Tre generasjoner Amcarentusiaster!

06.02.24 15:39 av Kjetil E. Nygaard

Det er vel ingen tvil om at medlemmene i Amcar Lillestrøm, Vibecke Ahmedi, Morten Christensen og sønnen Dennis Christensen, er over snittet interessert i amerikanske biler! I tillegg har Mortens far, 91 år unge Valter Christensen, en flott 1946 Chevrolet Fleetmaster 4-dørs Sport Sedan som vi ser nærmere på i denne artikkelen. Klikk deg videre, les artikkelen og se mange bilder av alle deres biler!

Les mer
Besøk hos Eksosanlegg AS i Moss, mars 2023

Besøk hos Eksosanlegg AS i Moss, mars 2023

17.03.23 14:25 av Kjetil E. Nygaard

To medlemsbiler fra Amcar Lillestrøm har vært hos Eksosanlegg AS i Moss og fått skreddersydd nye eksosanlegg til bilene sine. Servicen og kvaliteten på arbeidet er helt på topp, og både Bjørn og Freddy er meget lydhøre for kundens ønsker. I tillegg har Amcar Lillestrøm vært så heldig å inngå en rabattavtale med Eksosanlegg AS. Dette innebærer at du som medlem, ved å opplyse om medlemskap ved bestilling og ved å forevise medlemskort ved levering av bil, vil få rabatt. Les hele artikkelen for mer info ved å klikke på «Les mer» nedenfor.

Les mer
Oppdatering av albumet «KLUBBMEDLEMMENES BILER»

Oppdatering av albumet «KLUBBMEDLEMMENES BILER»

22.03.22 17:15 av Kjetil E. Nygaard

Har du kjøpt, solgt eller byttet bil i det siste? Kanskje du har tatt, eller tenker å ta noen nye bilder av bilen(e) din(e)? Send nye opplysninger og bilder i så høy oppløsning som mulig, på e-post til webmaster@amcarlillestrom.no med opplysninger om NAVN og MEDLEMSNUMMER, samt ÅRSMODELL, MERKE og TYPEBETEGNELSE på bilen(e). Dersom du og andre i familien er avbildet sammen med bilen(e), er dette bare hyggelig, slik at ansikter kan knyttes sammen med bilen(e). Gå inn og se gjennom albumet, så får du idéer ved å se hvordan andre har presentert seg og bilen(e) sin(e). I motsetning til tidligere, har vi nå mye bedre plass, så om du ønsker det, kan du gjerne sende flere bilder av bilen(e). Du finner albumet under fanen «ALBUM». Hilsen Kjetil, Webmaster

Les mer
Støtt Amcar Lillestrøm med din Grasrotandel!

Støtt Amcar Lillestrøm med din Grasrotandel!

23.04.21 12:49 av Kjetil E. Nygaard

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Vi oppfordrer deg til å støtte Amcar Lillestrøm med din Grasrotandel!

Les mer
4th of July Night Cruise

4th of July Night Cruise

22.04.21 14:23 av Kjetil E. Nygaard

​Hvert år på USAs nasjonaldag, den 4. juli, arrangerer Amcar Lillestrøm det som etter 35 år har blitt Norges største cruise happening! Da kommer opptil 10 000 besøkende og rundt 3000 biler til byen vår og skaper en gedigen folkefest, noe som er en unik begivenhet i både norsk og nordisk sammenheng. Her kan publikum få se gode gamle originale klassikere, Customs, Hot Rods, Street Rods, Pick Ups, Vans, Cruisere og noen av de flotteste nye amerikanske bilene på markedet. Folk tar turen hit fra hele Norden, og vi har også faste gjester helt fra USA! I forbindelse med 4. juli-arrangementet, har det også blitt en flott tradisjon med Ladies Cruising kvelden før, den 3. juli. Da fyller damene bilene sine med gode venninner, og kler seg gjerne opp i 50-tallsklær eller klær tilknyttet bilens årsmodell, før de legger ut på en cruising i Lillestrøms gater. De som har vært med på Ladies Cruisingen, får også æren av å åpne paraden gjennom gågata i Lillestrøm på kvelden 4. juli. Her det "17. mai-stemning" med fulle uteserveringer og tettpakket med folk som hilser bilene i paraden! Det er ikke mulig å planlegge eller gjennomføre et så stort arrangement uten et meget godt samarbeid med mange forskjellige aktører, som næringslivet i Lillestrøm, Romerike Politidistrikt, Lillestrøm kommune, NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse), og mange andre. Vi hadde heller aldri fått til dette uten våre entusiastiske medlemmer som år etter år viser en stå-på-vilje det knapt finnes maken til! Velkommen til den store folkefesten i Lillestrøm, 4. juli! Ønsker du å overnatte i eller i nærheten av Lillestrøm i forbindelse med 4. juli? Klikk på "Les mer" nedenfor for å se hvilke hoteller vi har avtale med.

Les mer

Kategorier