Amcar Lillestrøm ble startet i Lillestrøm den 13. november 1988 av en kameratgjeng som ønsket å få bilene mer synlig i gatene. Klubbens opprinnelige navn var The Midnight Cruisers, og dette var klubbens første logo:


Allerede året etter dro vi i gang Night Cruise i samarbeid med American Drivers Club, Blaker. Denne cruisingen har nå blitt Norges største Cruise happening som hvert år blir arrangert på USAs nasjonaldag, 4. juli, i Lillestrøm. Vi samles på arealene rundt Norges Varemesse, og mellom ca. kl. 19.00 og 22.00 er gågata i sentrum åpen for paraden av biler. I 2009 hadde vi en oppslutning på ca. 3300 biler! Med bl.a. kommunen og politiets velvilje har dette blitt en gedigen suksess! Fra og med 2008 ble Amcar Lillestrøm enearrangør av Night Cruise den 4. juli, som stadig når nye rekorder når det gjelder deltakelse.

Ladies Cruising, som arrangeres den 3. juli, har også blitt en stor suksess! Her fyller damene bilene sine med gode venninner, og kler seg gjerne opp i 50-tallsklær eller klær tilknyttet bilens årsmodell, før de legger ut på en cruising i Lillestrøms gater.

Amcar Lillestrøm arrangerer også US Car Meet den første og tredje onsdagen i måneden hele sesongen fra april til oktober, og vi møtes da på Huseby Gård på Skedsmokorset. Se aktivitetskalenderen for kart og info.

I august 2009 arrangerte vi Øyeren rundt for første gang. Med 62 biler ble det en fin rekke rundt Øyeren. Dette har også blitt et årlig arrangement, med grilling og sosialt samvær ved Solbergfoss Kraftstasjon.

Vi har ikke et fast møtelokale pr. i dag, men møtes den siste torsdagen i måneden i kantina hos RøhneSelmer i Lillestrøm for møtevirksomhet og sosialt samvær. Klubben har vært tilsluttet AMCAR Norway siden februar 1998.

Klubbens medlemmer har biler og motorsykler som dekker kategoriene Customs, Hot Rods, Cruisers, Pick-Ups og Originalbiler.