Her kan dere se noen av bilene som eies av klubbens medlemmer. Klikk på bildene, så får dere dem opp i stort format med info om bil og eier.
Alle medlemmer i Amcar Lillestrøm oppfordres til å sende melding om endringer med bilder på e-post til webmaster Kjetil på webmaster@amcarlillestrom.no hver gang dere kjøper, bytter, eller selger en eller flere biler. Husk å oppgi navn og medlemsnummer, samt årsmodell, merke og typebetegnelse på bilen(e). Vær også oppmerksom på at bilder i høy oppløsning blir finere på siden.
KLUBBMEDLEMMENES BILER 269
Velkommen til AmcarFabrikken i Lillestrøm, Stedet der Amcar-folk møtes!
Etter mange måneder med enorm innsats fra en fantastisk dugnadsgjeng, har Amcar Lillestrøm, Home of the Midnight Cruisers, gleden av å invitere alle Amcar-interesserte til vårt nye klubblokale; AmcarFabrikken, Stedet der Amcar-folk møtes! Vi holder åpent tirsdager og torsdager fra kl. 18.00 til ca. kl. 21.00 i gamle Weber – Lecas fabrikklokaler i Isakveien 4, 2004 Lillestrøm, og det er god plass til å parkere biler på utsiden. 
Vi selger pølser, vafler, kaffe, mineralvann og øl, så du trenger ikke å gå eller kjøre herfra hverken sulten eller tørst!
Velkommen skal dere være!

I dette albumet kan du se arbeidet som er gjort med vårt nye klubblokale, AmcarFabrikken, fra overtagelsen i november 2023 og til ferdigstillelsen i mai 2024.
AmcarFabrikken; Stedet der Amcar-folk møtes! 328
Spring Meet 2024 i Sørumsparken, lørdag den 04.05.2024, ble avholdt i flotte omgivelser, badet i sol, med 109 besøkende biler og enda flere blide og fornøyde mennesker. 
Dagnes vinnere ble:
1: Jostein Eek fra Sørum med sin flotte 2012 Chevrolet Camaro.
2: Hans Christian Gjølstad fra American Car Club of Glåmdal med sin flotte 1958 Chevrolet Impala.
3: Carl Erik Hauge og hans fine familie med deres flotte 1962 Ford Thunderbird.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Spring Meet i Sørumsparken, Lillestrøm, 04.05.2024 139
95 feststemte deltagere møtte opp til årsmøte og 35-års jubileumsfest i Folkets Hus i Lillestrøm, lørdag 24.02.2024
Årsmøte og årsfest i Folkets Hus, 24.02.2024 52
Foto av rigging før åpning av Oslo Motorshow: Jan Skredderbakken. Foto av resten av showet: Kjetil E. Nygaard
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow 27.-29.10. 2023 160
Da er årets 4. juli-arrangement historie, og tross dårlige værmeldinger, kom folk fra både fjern og nær, og det var blide fjes å se over alt både i byen og på messeområdet. Vi ønsker velkommen tilbake i 2024!
Foto: Kjetil E. Nygaard
4th of July-cruising 2023 i Lillestrøm 269
11 Ladies med følge trosset den dårlige værmeldingen og møtte opp ved Roma - Den Lille Brusfabrikken, for å være med på årets Ladies Cruising. Cruisingen ble som vanlig ledet av Edel, som for anledningen kjørte den grønne Chevellen fra 1971. Da det var klart for å kjøre cruisingrunden, kom det et styrtregn som bare ble verre og verre, men heldigvis lettet det noe til de var tilbake for premieutdeling. Utdeling av pokalen for Årets Ladies Cruiser, sto juryformann og salgssjef hos Roma – Den Lille Brusfabrikken, Fredrik Bergersen Klemp for, og pokalen gikk til Anniken A. Torp, som kjørte en 1955 Buick Century 4d ht. Vi gratulerer!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Ladies Cruising, 03.07.2023 43
Ca. 200 motoriserte kjøretøy på både to og fire hjul, møtte opp ved lensene denne kvelden.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Motordag ved Fetsund Lenser, 08.06.2023 72
65 biler møtte opp denne fine sommerkvelden.
Foto: Kjetil E. Nygaard
US Car Meet, Huseby Gård, 07.06.2023 74
Amcar Lillestrøm feirer i år 35 års-jubileum, og Styret hadde bestemt at vi skulle skru tiden tilbake til 1990-tallet, hvor nettopp Sørumsparken var fast sted for å avholde Spring Meets. Tilbakemeldingene gjennom dagen var at dette absolutt ble en flott opplevelse.
Selv om gresset ennå ikke var blitt grønt, var dette dagen da sommeren kom til Lillestrøm! Det begynte med litt kjølig vær på morgenen, men sola varmet godt utover dagen. 80 biler med enda flere "petrol heads" fikk endelig skravlet bil etter en lang, kald vinter. Vaffelpressa og kaffetrakteren fikk virkelig kjørt seg, og det var bare smilende folk å se hele dagen. En stor takk til alle dere som sto på for å gjøre dagen til et flott treff, og selv om noen av oss hadde et lite håp om at vår kjære president, Espen Hoftvedt, skulle orke å ta en liten tur innom etter å ha blitt stygt skadet for en kort tid tilbake, så var vel de fleste av oss både måpende og veldig glade for å se at han ikke bare møtte opp, men også jobbet hele dagen. Jeg er sikker på at jeg snakker for hele klubben når jeg ønsker deg all lykke til med rehabiliteringen, Espen!
Da stemmesedlene fra publikum var talt opp, viste de at førstepremien gikk til Hans Christian Gjølstad fra American Car Club of Glåmdal med sin flotte 1958 Chevrolet Impala.
Andrepremien gikk til Frank Johnsen fra Amcar Follo og hans flotte 1965 Chevrolet Corvette C 2.
Tredjepremien gikk til Jane Beate Bjur og Jarle Kvervavik fra Amcar Lillestrøm for deres flotte 1969 Chevrolett C-10 Stepside Pick Up. 
Vi gratulerer vinnerne med vel fortjente premier!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Spring Meet i Sørumsparken, Lillestrøm, 06.05.2023 103
Vi gratulerer Presidenten vår, Espen Hoftvedt, med 1. premie i kategorien Juryens pris, for sin flotte 1937 Chevrolet Master convertible🤩🎉🍾
Foto: Kjetil E. Nygaard
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 28.-30.10.2022 158
Det møtte hele 102 amerikanske biler da vi arrangerte «End of Season» på Huseby Gård denne onsdagen. Amcar Lillestrøm vil takke alle deltagere og ildsjeler som har stått på for at treffene har blitt så bra som de har blitt. Vi nærmer oss nå tiden hvor bilene våre kanskje blir parkert for vinteren, og at aktivitetene forsvinner inn i garasjene. Men som klubb er vi ennå ikke helt ferdig, da vi i år som før deltar med stand på Oslo Motorshow. Medlemsmøter blir også avholdt som vanlig hver mnd. så det blir fortsatt mulighet for sosialt samvær.
Når det gjelder Huseby Gård som treffsted, har det bare vært positive tilbakemeldinger, så vi kan allerede nå si at dette fortsetter neste år. Da sees vi kanskje på Oslo Motorshow og medlemsmøter mens vi venter på en ny og fin sesong. 
Foto: Ronny Pettersen
End of Season, Huseby Gård, 21.09.2022 48
Både de som stilte opp fra Amcar Lillestrøm og beboerne ved Lillestrøm Bo og Behandlingssenter, LIBOS, fikk en hyggelig opplevelse med bilene i sentrum. Foto: Espen Hoftvedt
Tur med beboerne ved LIBOS, 13.09.2022 6
29 biler fulle av blide folk, trosset en grå søndag morgen og møtte opp ved Skedsmohallen for å bli med på den årlige cruisingen rundt Øyeren. Det tradisjonelle stoppet ved Solbergfoss for grilling og en fin prat var selvsagt lagt inn. Frode hadde festet den lille, transportable (🤪🤣🤪) gassgrillen som ballast bak på Jeep’en, slik at vi fikk grillet både pølser og hamburgere. Takk for en trivelig tur!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Øyeren Rundt, 04.09.2022 50
Rundt 180 amerikanske biler og mange andre besøkende møtte opp da Amcar Lillestrøm i samarbeid med Nedre Romerike Flyklubb og Norwegian Spitfire Foundation avholdt det første Wings & Wheels på Kjeller Flyplass!
Bilder kan fritt lastes ned fra Amcar Lillestrøms sider, men ønsker du bilder med høyere oppløsning for eventuell utskrift, kan du sende en e-post til webmaster Kjetil på webmaster@amcarlillestrom.no med info om hvilket bilde du ønsker tilsendt. Ønsker du flere bilder, vil de bli sendt via fildelingstjenesten WeTransfer.com.

Nina Jensen vant loddtrekningen om en tur med et fly av typen1944 North American AT-6G Harvard.

Publikumsprisene for fineste biler gikk til disse deltagerne:

1. plass: Helge Refsahl med sin flotte selvbygde bil basert på en 1937 Ford ramme, et unikt karosseri i glassfiber, og mange selvkomponerte deler.
2. plass: Espen Hoftvedt med sin flotte og nyinnkjøpte 1937 Chevrolet Master convertible.
3. plass: Richard Andersen med sin velkjente 1967 Ford Mustang «Lillegul» fra Børning-filmene.

Vi har allerede begynt planlegging av neste års arrangement, så følg med på sidene våre for nærmere informasjon!

Foto: Kjetil E. Nygaard
Wings & Wheels, Kjeller flyplass 20.08.2022 198
97 biler var innom Huseby Gård på Skedsmokorset denne fine sensommerkvelden. Pølsekokeren, vaffeljernet og kaffetrakteren gikk for fullt hele kvelden! Tusen takk til både medlemmer og ikke minst alle blivende medlemmer 😉😉😉 i Amcar Lillestrøm for at dere stiller opp!
Foto: Kjetil E. Nygaard
US Car Meet, Huseby Gård, 17.08.2022 67
Amcar Lillestrøm var representert ved årets Hot August Nights i Trondheim ved vår president, Espen Hoftvedt og hans sønn, Henrik.
Foto: Espen Hoftvedt
Hot August Nights, Trondheim 12. - 14.08.2022 59
Etter årene med pandemi, var det fint å endelig få feire dagen i Lillestrøms gater igjen!
4th of July-cruising 2022 i Lillestrøm 223
Noen regnskurer satt ikke noen stopper for at ca. 25 biler ble med på Ladies Cruisingen denne søndagen. De møttes ved OBS i Lillestrøm, og etter en tur rundt på Romerike, avsluttet de igjen ved OBS.
Foto: Andrea Hoftvedt
Ladies Cruising, 03.07.2022 60
Til årets Independence Day Celebration i Frognerparken, hadde Bymiljøetaten i Oslo kun tillatt 25 biler å kjøre inn på området. 5 av disse var invitert fra Amcar Lillestrøm, og de som ble valgt ut, var medlem 141 Frode Søberg med sin 1979 Pontiac Trans Am med medlem 167 Johnny Andersen som GPS, medlemmene 157 Rita Bergersen og Petter W. Bakke med sin 1952 Hudson Hornet Club Coupe, medlem 177 Per Mangerud med sin 1964 Ford Galaxie 427, medlem 236 Kai Rosenborg og frue med sin 1967 Ford Mustang S-code med GTA options, og medlemmene 70 Ingrid og Kjetil E. Nygaard med sin 1968 Cadillac deVille convertible. I tillegg var også markedssjef i AMCAR Norge og medlem 17 i Amcar Lillestrøm, Henning Kjensli der med sin 1957 Cadillac Eldorado Biarritz.
Foto: Kjetil E. Nygaard
American Independence Day Celebration, 03.07.2022 79
Odeon Imax og Johnny Rockets Diner på Storo i Oslo, tok kontakt med Amcar Lillestrøm med ønske om at noen ville stille med en åpen Cadillac under premierefesten for den nye Elvis-filmen. Ingrid og Kjetil stilte med sin 1968 Cadillac deVille convertible.
Foto: Kjetil E. Nygaard
"Elvis" på Odeon Imax Storo i Oslo, 24.06.2022 53
Det var ca. 130 biler og enda flere blide og pyntede folk, som møtte opp ved Metro Senter i Lørenskog, før turen gikk i strålende sol via Strømmen, Rælingen, Fjerdingby, og til slutt rundt i Lillestrøms gater.
Foto: Nikol Balak.
17. mai-cruising 2022 166
Foto: Kjetil E. Nygaard
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 29.-31.10.2021 160
130 biler møtte opp ved rådhuset i Lillestrøm denne etter hvert kjølige, men fine høstkvelden. Så lenge været tillater det, vil det bli Cruise Night ved rådhuset i Lillestrøm hver onsdag fremover. Følg med i aktivitetskalenderen her på hjemmesiden og på Facebook-siden vår. Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 22.09.2021 117
Selv om høsten unektelig er her og det blir tidlig mørkt, kom allikevel 84 biler til parkeringsplassen mellom rådhuset og politistasjonen i Lillestrøm denne kvelden. Så lenge været tillater det, vil det bli Cruise Night hver onsdag fremover. Følg med i aktivitetskalenderen her på hjemmesiden og på Facebook-siden vår. Foto: Espen Hoftvedt
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 15.09.2021 72
128 biler møtte opp ved rådhuset i Lillestrøm denne varme og fine høstkvelden. Så lenge været tillater det, vil det bli Cruise Night ved rådhuset i Lillestrøm hver onsdag fremover. Følg med i aktivitetskalenderen her på hjemmesiden og på Facebook-siden vår. Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved rådhuset i Lillestrøm, 08.09.2021 109
78 biler var med og cruiset fra Skedsmohallen, langs østsiden av Øyeren og til Solbergfoss Kraftstasjon denne søndagen. Etter et fint treff med grilling og hyggelig samvær, gikk turen langs vestsiden av Øyeren og tilbake til Lillestrøm. Foto: Jan Skredderbakken og Espen Hoftvedt
Øyeren Rundt, 05.09.2021 104
Mange biler fra Amcar Lillestrøm tok turen til treffet hos Doorslammers Yankee Car Club på Kirkenær denne lørdagen. Vi takker arrangørene for et godt gjennomført treff og en fin cruising! Foto: Espen Hoftvedt!
Treff hos Doorslammers på Kirkenær, 04.09.2021 146
Det ble et formidabelt gjensyn da hele 133 biler (ny rekord!) og enda flere blide ansikter, møttes igjen ved rådhuset i Lillestrøm etter to år uten onsdagscruising, pga Koronarestriksjoner. Så lenge været tillater det, vil det bli Cruise Night ved rådhuset i Lillestrøm hver onsdag fremover. Følg med i aktivitetskalenderen her på hjemmesiden og på Facebook-siden vår. Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved rådhuset i Lillestrøm, 01.09.2021 113
9 biler fra Amcar Lillestrøm tok turen til Gjøvik og Mjøstreffet 2021, arrangert av Gjøvik Amcar Club. Det var et flott treff i fint vær, og med mange fine biler. Foto: Ivar Melbye og Jan Skredderbakken
Mjøstreffet på Gjøvik, 29.08.2021 17
President Espen Hoftvedt og hans sønn, Henrik, hadde en fin tur til  Late Summer Meet på Røros, arrangert av Røros Amcarklubb, i helgen 20.-22. august 2021. Det var en stolt leder av Røros Amcarklubb, Gunn Irene Smistad, som kunne fortelle at det ble ny rekord med 163 frammøtte biler! Foto: Espen og Henrik Hoftvedt
Late Summer Meet på Røros, 20.-22.08.2021 82
President Espen Hoftvedt og hans sønn, Henrik, tok turen til Trondheim og Hot August Nights 2021.
Foto: Espen Hoftvedt. Redigering: Kjetil E. Nygaard
Hot August Nights, Trondheim, 13.-15.08.2021 27
Foto: Espen Hoftvedt
Cruising til Setskog Landhandelmuseum, 07.07.2021 27
Foto: Espen Hoftvedt
4. juli 2021 sett gjennom Presidentens kameralinse 116
Pga pandemien ble det en annerledes 4. juli år. Amcar Lillestrøm valgte å tromme sammen til et Road Cruise i stedet for arrangementet vi pleier å ha i Lillestrøm. Vi møttes først ved Norges Varemesse, før 161 biler la ut på en tur mot Kløfta, Skarnes, Kongsvinger, Kirkenær, Flisa, Våler, Elverum, Løten, Hamar, (hvor det ble et kort stopp ved Vikingskipet), videre mot Stange, og så tilbake til Lillestrøm. Underveis sluttet mange fra de lokale klubbene seg til kolonnen, og det ble anslått at vi på det meste var ca. 700 biler! Overalt ble vi møtt av smilende mennesker som hadde slått seg ned i veikanten og vinket med norske og amerikanske flagg, så vi følte oss til tider som kongelige. Selv da regnet pøste ned sto folk like blide og vinket til oss. Tusen takk til alle, både i biler og langs veien, for at dere var med på å gjøre også denne 4. juli til en minnerik dag! 
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
4th of July Road Cruise 2021 167
27 biler med enda flere pyntede og flotte damer, møtte opp ved Norges Varemesse for å være med på årets Ladies Cruising! Edel ledet som vanlig an, og turen gikk via Kulturpuben, videre mot Nedre Rælingsveg ut til Fjerdingby, Øvre Rælingsveg tilbake til Strømmen, og videre over Skjetten, før de endte opp på Mortens Kro. Her ble årets vinner av fineste kombinasjon av bil og antrekk kåret av daglig leder av Mortens Kro, Siw Christine Hausmann. Årets vinner ble Anita Sandberg Hårstad med sitt flotte følge i hennes 1955 Chevrolet Bel Air. Premien var en middag på Mortens Kro. Vi gratulerer!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Ladies Cruising, 03.07.2021 80
Mange møtte opp til det første medlemsmøte siden mars 2020. Styret disket opp med pizza fra Peppes Lillestrøm og nybakt rabarbrakake fra Edel. Tusen takk til RøhneSelmer Lillestrøm for at dere fortsetter å stille den flotte kantina deres til disposisjon for Amcar Lillestrøm! Foto: Kjetil E. Nygaard
Medlemsmøte 22.06.2021 22
Foto: Espen Hoftvedt
Uformelt treff på Esso, Kjeller, 14.10.2020 24
Amcar Lillestrøm var godt representert både på sin egen stand og andre steder på messa.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 23.-27.10.2019 39
Hele 86 biler tok turen til Lillestrøm for å være med på sesongens siste ordinære Amcar Cruise Night. Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 18.09.2019 68
Også i år var værgudene med oss denne flotte dagen på cruising rundt Øyeren, og da en fin gjeng fra American Street Cars Askim møtte oss ved Solbergfoss, ble vi mer enn 60 biler og entusiaster som grillet og koste seg i det varme været.
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Øyeren Rundt, 25.08.2019 96
Amcar Lillestrøm deltok med flere biler ved Great Woods Car Show i Trysil.
Foto: Espen Hoftvedt
Great Woods Car Show, Trysil 24.08.2019 125
101 biler og masse hyggelige mennesker møtte opp til cruising og sosialt samvær denne flotte sensommerkvelden! Kaffe, vafler og kald drikke fikk ben å gå på!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm, 21.08.2019 74
Vi (Ole-Gunnar, hans sønn Pål Gunnar, Frank og undertegnede) startet kjøringen til Nord-Norgestreffet i Tromsø etter jobb, onsdag den 14. august. Første etappe ble kjørt til Grong, nord for Trondheim, hvor en kompis og hans kone (Rolf og Anne) fra Trondheim hang seg på.
Torsdag gikk turen videre til Fauske, hvor vi hadde avtalt å få en omvisning av en del fine PONTIAC’ER (Takk for tiden du brukte på oss, Trond!)
Så gikk turen til Evenskjer, som ligger mellom Narvik og Harstad, og her møtte vi klubbkamerat Sverre, som er på ferie hjemme hos mor. TUSEN TAKK TIL SVERRE OG DIN MOR FOR AT VI FIKK OVERNATTE HOS DERE!
Fredag kjørte vi de siste milene til Tromsø, og alle biler og folk hadde hatt en super tur oppover.

Lørdag startet med fint vær, så da måtte vi få vasket biler og gjort oss klare til treff. Litt ut på dagen ble jeg spurt om å være speaker, så da ble det jobb på meg ut dagen. På lørdag kveld ble det konsert med Toini and the Tomcats og vi hadde en flott kveld sammen med masse hyggelige mennesker.

Søndag morgen starter vi hjemturen. For første gang skulle vi kjøre Finland og Sverge grunnet sykkelritt i Nord-Norge denne dagen. Dette ble en lang tur da vi skulle rett på jobb på tirsdag, men for en tur!

Neste år holdes Nord-Norgestreffet mest sannsynlig i Bardufoss (Harstad kommer sterkere tilbake ved en senere anledning), så start allerede nå planlegging av en tur opp til Nord-Norge på treff. Du vil ikke angre! Det er som dere forstår mye mer enn bare treffet; det er turen oppover, treffet, alle menneskene og bilene, turen nedover, ja, hele pakka som er kul!

Amcar Lillestrøm har nå deltatt på Nord-Norgestreffet de siste tre årene (2017-2018-2019) Bli med i 2020 du også, slik at vi blir vi mange biler fra SØR som tar den fine turen opp til det høye nord. Bare ta kontakt med meg på tlf. 995 76 040 om du/dere har noen spørsmål rundt en slik tur.

Til slutt: TAKK TIL AMCAR TROMSØ FOR EN SUPER HELG OPPE HOS DERE!
Hilsen
Espen Hoftvedt,
President i Amcar Lillestrøm,
Norges 4. juli-by og Home of the Midnight Cruisers!
Tur til Nord-Norgestreffet, 14.-19.08.2019 129
Team Nordby tok 2. plass i klassen Pro Street på Mantorp Dragrace Revival i juli 2019. Amcar Lillestrøm gratulerer! Team Nordby kommer fra Lillestrømområdet og består av Trond (fører), Lars (mekaniker) og Thomas (altmuligmann). Legg spesielt merke til det flotte skiltet på frontfangeren!
Foto: Bjørg Junker Hübert (Bildene er fra Gardermoen Raceway)
Team Nordby på Mantorp Dragrace Revival, juli 2019 5
Tusen takk fra alle oss i Amcar Lillestrøm til alle dere som var med på å gjøre denne 31. utgaven av 4th of July-cruise til en flott og minnerik dag!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Folkefest i Lillestrøm! 4. juli 2019 280
43 biler og enda flere festkledte damer var med på årets Ladies Cruising i Lillestrøm, onsdag 3. juli 2019. Foto: Kjetil E. Nygaard
Ladies Cruising, 3. juli 2019 63
Amcar Lillestrøm var sterkt representert ved feiringen av The American Independence Day 2019 i Frognerparken i Oslo.
Foto: Kjetil E. Nygaard
American Independence Day Celebration, 30.06.2019 108
Mange fine biler og folk å se på Rockabilly- og Amcartreffet på Nesbyen. Espen vant førstepremie med sin 1971 Pontiac GTO convertible.
Foto: Espen Hoftvedt
Tur til Rockabilly Rumble Nesbyen, 15. juni 2019 39
Edel skriver: Bilder fra fredagens Blåtur-kjøring av lærere og andre ved Rud Skole. 7 biler kom og det ble plass til alle. Vi cruiset litt i Lillestrøm-Sagdalen og endte opp på Hammeren. Veldig fornøyde passasjerer. Været var med oss.
Foto: Edel Hagane
Kjøring av lærere og andre ved Rud skole, 14.06.19 7
15 biler fra Amcar Lillestrøm møtte opp og kjørte ansatte ved Ford Norge til en fest på Losby Gods for deres selgere som har solgt mer enn 100 biler på ett år.
Kjøring for Ford Lillestrøm, 11.06.2019 2
42 biler og 5 mc-er trosset regnet og møtte opp ved Fetsund Lenser.
Motordag ved Fetsund Lenser, 5. juni 2019 29
Hele 103 biler møtte opp denne flotte maikvelden.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 15.05.2019 101
Det var et veldig godt oppmøte på årsmøtet i Amcar Lillestrøm denne torsdagen!
Vi ønsker å rette en stor takk til RøhneSelmer Lillestrøm for at vi får benytte den flotte kantinen deres, og vi gleder oss til møtene våre hos dere videre utover i året. Foto: Kjetil E. Nygaard
Medlemsmøte 28.02.2019 4
34 biler var med på årets Christmas Cruising. Årets Christmas Cruiser ble medlem nr. 221 Aud og Erik Over med sin flotte og pyntede1966 Ford Mustang GT K-code convertible. Vi gratulerer!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Christmas Cruising, 5. desember 2018 39
Stor takk til Ole Morten Skymoen for en flott og interessant reiseskildring fra hans tur til USA tidligere i år! Medlemsmøtet ble denne gangen holdt hos Peppes Pizza i Lillestrøm.
Foto: Storm Jarl Landaasen
Medlemsmøte 29.11.2018 4
Amcar Lillestrøm stilte med biler og medlemmer da Johnny Rockets Diner åpnet på Storo i Oslo.
Foto: Espen Hoftvedt
Åpning av Johnny Rockets Diner, 13.11.2018 17
Første dag av årets Oslo Motorshow er over, og Amcar Lillestrøm viste seg fint fram på standen.
Takk til medlemmene som stiller sine flotte biler til disposisjon hele helgen: Nikol Balak Karlíčková med sin 2005 Ford Mustang, Gro Irene Hansen med sin 1955 Ford Thunderbird, Johnny Andersen med sin 1997 Jeep Wrangler TJ, og Frode Søberg med sin 1987 Jeep Wrangler YJ.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 26.-28.10.2018 15
55 biler tok turen til Lillestrøm denne høstkvelden, som var sesongens siste Cruise Night. 
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 19.09.2018 53
14 biler fra Amcar Lillestrøm tok turen til End of Season-treffet hos Doorslammers Yankee Car Club på Kirkenær. Vi takker arrangørene for et godt gjennomført treff!
De som hadde tid og mulighet, fikk en koselig avslutning på hytta til Eli og Trygve med nystekte vafler og hjemmelaget syltetøy. Tusen takk for at dere åpnet dørene for oss i år igjen!
Foto: Knut Claussen og Kjetil E. Nygaard
Treff hos Doorslammers på Kirkenær, 15.09.2018 157
Både de som stilte opp fra Amcar Lillestrøm og beboerne ved Lillestrøm Bo og Behandlingssenter, LIBOS, fikk en hyggelig opplevelse med bilene i sentrum.
Foto: Espen Hoftvedt
Tur med beboerne ved LIBOS, 12.09.2018 10
Hele 82 biler og enda flere humørfylte bilfolk møtte opp til cruising denne fine høstkvelden.
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 05.09.2018 89
Tre biler fra Amcar Lillestrøm tok turen til årets Nordnorgetreff i Ballangen, 24.-26. august, arrangert av US Car Club Narvik. De 288 milene tur retur Lillestrøm-Ballangen gikk unna uten problemer.
Foto: Espen Hoftvedt
Nordnorgetreffet 2018 i Ballangen 46
Presidenten i Amcar Lillestrøm, Espen Hoftvedt, besøkte Gas Monkey Garage i Dallas, Texas i august 2018.
Foto: Espen Hoftvedt
Gas Monkey Garage, Dallas, Texas, august 2018 15
74 biler møtte opp til cruising denne varme sommerkvelden.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 01.08.2018 72
Tusen takk fra alle oss i Amcar Lillestrøm til alle dere som var med på å gjøre dette 30-årsjubileet til en flott og minnerik kveld!
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Folkefest i Lillestrøm! 4. juli 2018 334
43 biler med mer enn 100 feststemte damer var med på årets Ladies Cruising i Lillestrøm, tirsdag 3. juli 2018.
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Ladies Cruising i Lillestrøm, 03.07.2018 108
Foto: Espen Hoftvedt
Veterantreff på Magnor, 30.06.2018 63
Foto: Nikol Balak Karlíčková
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 20.06.2018 32
Veterantreff på Rælingen Bygdetun, søndag 17.06.2018
Foto: Espen Hoftvedt
Rælingen Bygdetun, 17.06.2018 12
Det var stor aktivitet rundt bilene da klubben var representert på Ullevaal Stadion i forbindelse med Ullevaal Xtreme 2018. Foto: Espen Hoftvedt
Ullevaal Xtreme, 16.06.2018 10
Foto: Kjetil E. Nygaard
Nasjonal Motordag ved Fetsund Lenser, 06.06.2018 113
Mer enn 70 biler møtte opp på denne flotte, men kalde maikvelden. Foto: Kjetil E. Nygaard
Årets første Cruise Night i Lillestrøm, 02.05.2018 60
Foto: Espen Hoftvedt
Besøk hos ST Motor på Råholt, 17. januar 2018 8
Mer enn 20 biler møtte opp til årets siste arrangement. Christmas Cruiser of the Year ble Lars Thorvaldsen med sin 1979 Pontiac LeMans Station Wagon. Gratulerer!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Christmas Cruising, 6. desember 2017 40
Foto: Kjetil E. Nygaard.
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 27.-29.10.2017 17
Dette var sesongens siste Cruise Night i Lillestrøm. Foto: Espen Hoftvedt og Morten Stenberg
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 20.09.2017 57
Mange av brukerne ved Måsan Aktivitetssenter fikk seg en hyggelig kjøretur, noe som var meget populært! Foto: Espen Hoftvedt
Besøk hos Måsan Aktivitetssenter, 20.09.2017 4
13 biler trosset uværet og møtte opp til cruising i Lillestrøm. Det var til og med kø i kiosken... Tusen takk til alle som møtte opp!
Foto: Frode Søberg
Cruise Night i Lillestrøm, 06.09.2017 15
55 biler var med og cruiset rundt Øyeren denne flotte sensommerdagen, med et meget hyggelig stopp for grilling ved Solbergfoss Kraftstasjon.
Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
Øyeren rundt, 27.08.2017 91
Medlemmer i Amcar Lillestrøm; Espen i sin 1957 Pontiac Star Chief, Roy i sin 2005 Chevrolet Corvette og Ole Gunnar med sin sønn Pål Gunnar i deres 1968 Buick Riviera, kjørte den lange veien til Stokmarknes og Nordlandstreffet denne helgen. President Espen Hoftvedt ønsker å takke Vesterålen Amcarklubb for et flott treff og for den fantastiske mottagelsen de fikk! De 285 kjørte milene har ikke skremt dem fra å allerede planlegge neste års tur nordover.
Foto: Espen Hoftvedt
Nordlandstreffet i Stokmarknes, 17.-21.08.2017 52
Hele 96 biler var innom parkeringen ved Skedsmo Rådhus denne flotte sensommerkvelden.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night i Lillestrøm, 16.08.2017 97
Foto: Kjetil E. Nygaard
Folkefest i Lillestrøm! 4. juli 2017 261
Foto: Espen Hoftvedt
Rock'n'roll-treff på Nesbyen, 17. juni 2017 28
76 biler og enda flere hyggelige mennesker møtte opp til nok en trivelig kveld med Amerikansk bil i sentrum.
Cruise Night i Lillestrøm, 24.05.2017 70
Mer enn 80 biler møtte opp til årets første Cruise Night ved Skedsmo Rådhus i Lillestrøm denne flotte onsdagen i mai. Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm 03.05.2017 74
Foto: Kjetil E. Nygaard
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 28.-30.10.2016 8
Hele 85 biler og enda flere blide og hyggelige mennesker møtte opp denne herlige sensommerkvelden.
Kveldens Cruiser ble Per Mangerud med sin råe 1963 Ford Galaxie som kun hadde vært i Norge i 8 dager.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm, 07.09.2016 64
Foto: Espen Hoftvedt. Redigering: Kjetil E. Nygaard
Veterantreff i Nesbyen, 21.08.2016 16
Amcar Lillestrøm var representert og hadde to biler i Winner Circle.
Foto: Espen Hoftvedt. Redigering: Kjetil E. Nygaard
Hot August Nights, Trondheim 11.-14.08.2016 6
Mer enn 60 biler og enda flere blide og hyggelige mennesker møtte opp denne flotte sommerkvelden.
Kveldens Cruiser ble Carl A. Gulbranson med sin flotte 1959 Chevrolet Apache Fleetside.
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm, 20.07.2016 72
Strålende sol og masse glade folk preget denne flotte dagen. Foto: Ingrid og Kjetil E. Nygaard
4. juli 2016 i Lillestrøm 199
Tross regnvær var det 19 biler som deltok.
Foto: Espen Hoftvedt. Redigering: Kjetil E. Nygaard
Ladies Cruising i Lillestrøm, 03.07.2016 13
Veterandagene på Magnor, 25. juni 2016.
Foto: Espen Hoftvedt
Veterandagene på Magnor, 25.06.2016 50
Amcar Lillestrøm på plass under byfesten.
Byfest i Lillestrøm, 17.06.2016 3
Amcar Cruise Night i Lillestrøm, 15. juni 2016.
Kveldens Cruiser ble Jan Hansen. Foto: Frode Søberg
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm, 15.06.2016 23
Nasjonal Motordag ved Fetsund Lenser, 6. juni 2016.
112 biler og 15 MC'er møtte opp til en flott kveld ved Lensene. Foto: Espen Hoftvedt
Nasjonal Motordag ved Fetsund Lenser, 06.06.2016 56
Cruise Night i Lillestrøm, 1. juni 2016.
Ca. 100 biler møtte opp på denne strålende sommerkvelden. Kveldens Cruiser ble Espen Lindbo med sin Oldsmobile. 
Foto: Geir Monge
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm, 01.06.2016 54
Årets første Night Cruise i 2016!
Fantastisk oppslutning med ca. 90 biler og masse trivelige mennesker! Kveldens Cruiser ble Roy Willy Mortensen og frue, med sin 1976 Dodge Royal Monaco, som de kun hadde eid i to uker! Gratulerer og velkommen til Amcar Lillestrøm!
Foto: Kjetil E. Nygaard
Cruise Night ved Rådhuset i Lillestrøm, 04.05.2016 87
Christmas Cruising i Lillestrøm 02.12.2015 43
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 23.10.2015 4
Regntung Cruise Night på Kjeller, 16.09.2015 7
Bendix-treffet på Lunner, Hadeland, 06.09.2015 159
Nok en herlig cruising rundt Øyern med sosialt samvær og grilling ved Solbergfoss Kraftstasjon.
Øyern rundt, 23.08.2015 134
Cruise Night på Kjeller, 05.08.2015 62
4. juli 2015 i Lillestrøm 227
Cruise Night på Kjeller, 01.07.2015 83
Cruise Night på Kjeller, 17.06.2015 7
Nasjonal Motordag ved Fetsund Lenser, 06.06.2015 33
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 10.10.2014 11
Cruise night på Kjeller, 17.09.2014 36
Nok en herlig cruising rundt Øyern med sosialt samvær og grilling ved Solbergfoss Kraftstasjon.
Øyern rundt, 24.08.2014 84
4. juli 2014 i Lillestrøm 125
Amcar Lillestrøm var godt representert ved markeringen av Nasjonal Motordag, både ved Fetsund Lenser og på Rådhusplassen Oslo.
Nasjonal Motordag, 06.06.2014 87
Amcar Lillestrøm på Oslo Motorshow, 25.10.2013 7
Med sosialt samvær og grilling ved Solbergfoss Kraftstasjon.
Øyern rundt, 25.08.2013 70
Cruise night på Kjeller, 21.08.2013 43
4. juli 2013 i Lillestrøm 103
Vårtreff ved Rådhuset i Lillestrøm, 12.05.2013 28
Christmas cruise, Strømmen 05.12.2012 21
4. juli 2012 i Lillestrøm 123
Amcar Lillestrøm stilte med mange biler både i Strømmen og på Rådhusplassen i Oslo
Nasjonal motordag 06.06.2012 128
4. juli 2011 i Lillestrøm 55
Vårtreff ved Nebbursvollen, 14.05.2011 21
Eksempler ved oppstart
4. juli 2010 i Lillestrøm 56
Showet "Let It Rock".
Amcar Lillestrøm stilte med biler og publikum ved photoshoot den 20.05.2009, ved pressevisningen den 19.08.2009 og  ved premièren den 27.08.2009
Let It Rock, 20.05. og 19. og 27.08.2009 53
4. juli 2008 i Lillestrøm 42