Besøk hos Eksosanlegg AS i Moss, mars 2023

Besøk hos Eksosanlegg AS i Moss, mars 2023

Publisert av Kjetil E. Nygaard den 17.03.23. Oppdatert 23.03.23.

To medlemsbiler fra Amcar Lillestrøm har denne uken vært hos Eksosanlegg AS i Moss og fått skreddersydd nye eksosanlegg til bilene sine. Servicen og kvaliteten på arbeidet er helt på topp, og både Bjørn og Freddy er meget lydhøre for kundens ønsker. Følg denne linken, https://fb.watch/jiRehlh7LT/, for å se, og ikke minst høre (!) hvordan resultatet ble på Kjell Otnes` 1998 Pontiac Firebird Trans AM, og denne linken,  https://fb.watch/jiR3hJOUnH/, for å se, og igjen; ikke minst høre hvordan resultatet ble på min (Webmaster Kjetil E. Nygaards) 2012 Cadillac Escalade ESV!

I tillegg har Amcar Lillestrøm vært så heldig å inngå en rabattavtale med Eksosanlegg AS. Link til deres Facebook-side:  (1) Eksosanlegg As | Moss | Facebook Dette innebærer at du som medlem, ved å opplyse om medlemskap ved bestilling og ved å forevise medlemskort ved levering av bil, vil få rabatt. Størrelsen på rabatten vil avhenge av type deler og omfanget av arbeidet. Både Bjørn og Freddy er genuint interessert i amerikansk bil, og for oss som har røtter i Amcarmiljøet rundt Oslo helt fra 1970-årene, kan det nevnes at Freddy er sønn av den legendariske Kåre Johansen, som i en årrekke jobbet hos Bilens Eksosanlegg AS på Hasle i Oslo, og som vel er den som har tilpasset flest eksosanlegg på våre entusiastbiler opp gjennom årene. Han jobbet sine siste år sammen med Bjørn og sin sønn, Freddy, men gikk dessverre bort i 2022. Arven fra Kåre har helt klart blitt ført videre, for kvaliteten på sveisesømmer og tilpasning av anleggene, er helt på topp i alle ledd!

Dersom du er medlem og mangler medlemskort, send en e-post til amcarlillestrom@live.no, oppgi medlemsnummer og si at du mangler medlemskort.

Er du ikke medlem i Amcar Lillestrøm ennå? Klikk her: Innmelding (amcarlillestrom.no) og meld deg inn i dag!