4th of July Night Cruise

4th of July Night Cruise

Publisert av Kjetil E. Nygaard den 22.04.21. Oppdatert 06.02.24.

 Hvert år på USAs nasjonaldag, den 4. juli, arrangerer Amcar Lillestrøm det som etter 35 år har blitt Norges største cruise happening! Da kommer opptil 10 000 besøkende og rundt 3000 biler til byen vår og skaper en gedigen folkefest, noe som er en unik begivenhet i både norsk og nordisk sammenheng. Her kan publikum få se gode gamle originale klassikere, Customs, Hot Rods, Street Rods, Pick Ups, Vans, Cruisere og noen av de flotteste nye amerikanske bilene på markedet. Folk tar turen hit fra hele Norden, og vi har også faste gjester helt fra USA!

I forbindelse med 4. juli-arrangementet, har det også blitt en flott tradisjon med Ladies Cruising kvelden før, den 3. juli. Da fyller damene bilene sine med gode venninner, og kler seg gjerne opp i 50-tallsklær eller klær tilknyttet bilens årsmodell, før de legger ut på en cruising i Lillestrøms gater. De som har vært med på Ladies Cruisingen, får også æren av å åpne paraden gjennom gågata i Lillestrøm på kvelden 4. juli. Her det "17. mai-stemning" med fulle uteserveringer og tettpakket med folk som hilser bilene i paraden!

Det er ikke mulig å planlegge eller gjennomføre et så stort arrangement uten et meget godt samarbeid med mange forskjellige aktører, som næringslivet i Lillestrøm, Romerike Politidistrikt, Lillestrøm kommune, NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse), og mange andre. Vi hadde heller aldri fått til dette uten våre entusiastiske medlemmer som år etter år viser en stå-på-vilje det knapt finnes maken til!

Velkommen til den store folkefesten i Lillestrøm, 4. juli!

Ønsker du å overnatte i eller i nærheten av Lillestrøm i forbindelse med 4. juli? Vi kan anbefale følgende hoteller:
Rabattkode: Cruising 4.juli